Archief Referenties - VDU

Referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Een van de sterke punten is het schakelen op het laatste moment.’

Het Bankethuis uit het Gelderse Est maakt dagelijks vers banket voor Nederlandse supermarkten. Daarnaast produceren zij halffabrikaten voor collega-bakkerijen. In de bakkerij werken diverse productiemedewerkers via VDU. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het laden en lossen van de ovens, of werken langs de productielijn bij het afwerken van de taarten.

Ad van Mourik - Eigenaar Het Bankethuis

‘VDU is mensgericht en daar hou ik van'

FruitMasters uit Geldermalsen zorgt dagelijks voor het sorteren en verpakken van fruit en zorgt er bovendien voor dat deze producten hun weg vinden naar de nationale en internationale supermarkten. In een markt waar vraag en aanbod dagelijks schommelt, maakt FruitMasters daarbij al zeventien jaar gebruik van de werknemers van VDU.

Kasper Weijmans - Manager Resource Planning

‘Als ik 90 mensen vraag, dan krijg ik ook 90 mensen.’

Vogelaar Vredehof in Enspijk verpakt dagelijks hardfruit, dat daarna in winkels in binnen- en buitenland wordt verkocht. Het sorteren, selecteren en verpakken gebeurt deels met de hand. Dat is waar VDU inspringt. Al tien jaar levert VDU namelijk flexkrachten die Vogelaar Vredehof helpen in het sorteer- en verpakkingsproces.

Wim Sangers - Bedrijfsleider Vogelaar Vredehof

‘Als je iets vraagt, dan gebeurt het ook echt.’

Bij PT Creations in Wijk en Aalburg worden dagelijks honderden bloembakjes geproduceerd, die vervolgens de hele wereld over gaan. Voor dat werk zijn vele handen nodig, die ervoor zorgen dat de lossen bloemen en planten worden samengevoegd tot een mooie creatie. VDU levert inmiddels al zo’n tien jaar de handen die dit mogelijk maken.

Trudie TImmermans - P&O bij PT Creations

‘De mensen die hier werken via VDU zijn betrouwbaar en loyaal.’

Maatschap Van der Burg teelt het gehele jaar paprika’s op maximaal biologische wijze. De oogst-periode valt van maart tot november. In die periode zijn voor het snijden van de paprika’s, maar ook voor het sorteren en verpakken, vele handen nodig. VDU levert de mensen die de oogst en verzending mogelijk maken.

Sofinus van der Burg - Directeur Maatschap Van der Burg

‘Ook als ik om half zes in de ochtend een vraag heb, neemt er altijd wel iemand op.’

Kwekerij Riviersprong teelt paprika’s. Groene paprika’s om precies te zijn. Voor de oogst maakt het bedrijf al zo’n vijf jaar gebruik van de diensten van VDU. Gemiddeld werken er zo’n acht personen tegelijk aan het snijden van de paprika’s in de kassen van het bedrijf.

Govert de Lorm - Directeur Kwekerij Rivierensprong

‘Voor ons zijn de mensen van VDU gewone collega’s.’

Molenaar Banket uit Geldermalsen bakt dagelijks verse koeken en banket voor de Nederlandse supermarkten. Al ruim twintig jaar werken de mensen van VDU in het bedrijf aan de dagelijkse productie van al dit lekkers. Of het nu gaat om deegbereiding, koekjes spuiten of inpakwerk: de mensen van VDU dragen hun steentje bij.

Auke Molenaar - Directeur Molenaar

‘Wat VDU naar mijn idee uniek maakt, is hun selectieprocedure.’

Arie Bouman Tuinplanten is een groothandel in tuinplanten en Arie Bouman Kwekerij is kweker van tuinrozen en hydrangea van het merk Corinne’s Choice en Endless Summer. Vanuit de locatie in Wijk en Aalburg leveren zij aan diverse tuincentra, bouwmarkten en groothandels. VDU helpt het bedrijf al bijna tien jaar met de bemensing van het sorteer- en verzendproces.

Dirk Bouman - Algemeen directeur Arie Bouman Tuinplanten

Ervaar zelf de passie voor ons vak.

Benieuwd hoe wij u dagelijks van de juiste mensen kunnen voorzien? Bel of mail ons en we zijn er!