Riviersprong - VDU

Riviersprong

Directeur Kwekerij Rivierensprong

‘Ook als ik om half zes in de ochtend een vraag heb, neemt er altijd wel iemand op.’

Govert de Lorm - Directeur Kwekerij Rivierensprong

Kwekerij Riviersprong teelt paprika’s. Groene paprika’s om precies te zijn. Voor de oogst maakt het bedrijf al zo’n vijf jaar gebruik van de diensten van VDU. Gemiddeld werken er zo’n acht personen tegelijk aan het snijden van de paprika’s in de kassen van het bedrijf.

‘Je merkt aan VDU dat het een familiebedrijf is. De mensen met wie je contact hebt zijn betrokken. Dat maakt dat je ze eigenlijk altijd kan bereiken. Ook als ik om half zes in de ochtend een vraag heb, neemt er altijd wel iemand op. Voor ons is dat heel fijn, want je kunt snel schakelen als we even geen mensen nodig hebben, of juist meer. Je merkt dat je aan elkaar gewend raakt als je zo lang met dezelfde mensen samenwerkt.’

Ervaring met paprika’s

‘Wij oogsten groene paprika’s. Daarvoor moet je wel wat inzicht hebben. De groene paprika is een onrijpe vrucht, maar als je hem snijdt, moet hij wel volgroeid zijn. We vinden het belangrijk dat mensen daar wel op geselecteerd worden. VDU werkt ook voor andere bedrijven in de paprikateelt, dus dat is erg prettig. Het zorgt dat ze makkelijk kunnen schakelen en ervaren mensen in dienst hebben.’

Overig referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar wij aan leveren.’

Cees van Doorn - Directeur VDU

Cees van Doorn - Directeur VDU

Download onze brochure

Boordevol met verhalen van onze klanten, informatie over VDU en ons verhaal

Download 'm nu!