Molenaar - VDU

Molenaar

Directeur Molenaar

‘Voor ons zijn de mensen van VDU gewone collega’s.’

Auke Molenaar - Directeur Molenaar

Molenaar Banket uit Geldermalsen bakt dagelijks verse koeken en banket voor de Nederlandse supermarkten. Al ruim twintig jaar werken de mensen van VDU in het bedrijf aan de dagelijkse productie van al dit lekkers. Of het nu gaat om deegbereiding, koekjes spuiten of inpakwerk: de mensen van VDU dragen hun steentje bij.

‘Voor ons zijn de mensen van VDU gewone collega’s. We zien ze niet anders dan de mensen die we zelf in dienst hebben. Ze komen hier in een warme omgeving terecht. Dat zorgt ervoor dat mensen hier best lang blijven werken. Sommigen werken hier meerdere jaren. Dat is fijn, omdat ze dan alles binnen de productie op kunnen pakken.’

Planning

‘De laatste jaren is de planning wel wat strakker geworden. Voorheen belden we elke dag om door te geven hoeveel mensen we de volgende dag nodig hadden, maar tegenwoordig mag dat door scherpere wetgeving niet meer. We moesten ineens een weekplanning met start- en eindtijden gaan maken. Dat was voor ons best even zoeken, maar VDU heeft ons hier goed bij geholpen. De planning stemmen we nu elke week met VDU af. Op die manier hebben we een goede basis, van waaruit we kunnen bijschaven als we gedurende de week toch moeten schakelen. Die flexibiliteit is vergeleken met andere bureaus wel typisch voor VDU.’

Overig referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar wij aan leveren.’

Cees van Doorn - Directeur VDU

Cees van Doorn - Directeur VDU

Download onze brochure

Boordevol met verhalen van onze klanten, informatie over VDU en ons verhaal

Download 'm nu!