Arie Bouman Tuinplanten - VDU

Arie Bouman Tuinplanten

Algemeen directeur Arie Bouman Tuinplanten

‘Wat VDU naar mijn idee uniek maakt, is hun selectieprocedure.’

Dirk Bouman - Algemeen directeur Arie Bouman Tuinplanten

Arie Bouman Tuinplanten is een groothandel in tuinplanten en Arie Bouman Kwekerij is kweker van tuinrozen en hydrangea van het merk Corinne’s Choice en Endless Summer. Vanuit de locatie in Wijk en Aalburg leveren zij aan diverse tuincentra, bouwmarkten en groothandels. VDU helpt het bedrijf al bijna tien jaar met de bemensing van het sorteer- en verzendproces.

‘VDU levert ons dagelijks een hoop arbeidskrachten. Sommige dagen lopen er hier wel vijftig tegelijk rond. Maar op andere dagen kan dat een stuk minder zijn. De orders variëren bij ons door wisselend weer, of wanneer tuincentra acties hebben. VDU is altijd flexibel in de planning. Wanneer we op- of af willen schalen, dan is dat altijd bespreekbaar. Ze denken goed mee in mijn proces en daarbij is het ook erg fijn communiceren. We hebben dagelijks contact over de inzet van de mensen, wat ook echt nodig is met zo’n bezetting.’

Weinig uitval

‘Wat VDU naar mijn idee uniek maakt, is hun selectieprocedure. Wij merken dat er binnen hun mensen weinig uitval is. Ik heb het idee dat ze al direct een realistisch beeld schetsen van het werken hier. Zo schep je een goed verwachtingspatroon en weten mensen wat ze hier in de zaak kunnen verwachten. Het geeft ons in ieder geval een goed gevoel.’

Overig referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar wij aan leveren.’

Cees van Doorn - Directeur VDU

Cees van Doorn - Directeur VDU

Download onze brochure

Boordevol met verhalen van onze klanten, informatie over VDU en ons verhaal

Download 'm nu!