Bankethuis - VDU

Bankethuis

Eigenaar Het Bankethuis

‘Een van de sterke punten is het schakelen op het laatste moment.’

Ad van Mourik - Eigenaar Het Bankethuis

Het Bankethuis uit het Gelderse Est maakt dagelijks vers banket voor Nederlandse supermarkten. Daarnaast produceren zij halffabrikaten voor collega-bakkerijen. In de bakkerij werken diverse productiemedewerkers via VDU. Zij zorgen bijvoorbeeld voor het laden en lossen van de ovens, of werken langs de productielijn bij het afwerken van de taarten.

‘We werken al best een tijdje met VDU. Nog voordat wij het bedrijf in 2009 overnamen, was er al een goede samenwerking. Wij hebben die relatie voortgezet en dat ervaren we nog altijd als prettig. Voor ons spelen de korte lijnen daarin een grote rol. Je belt direct met de persoon die ook kan regelen wat je nodig hebt. Bedrijven kunnen bij ons tot elf uur ’s avonds bestellen wat ze de volgende dag in huis willen hebben. Je kunt je dus voorstellen dat dat wel wat flexibiliteit vraagt. Een van de sterke punten is het schakelen op het laatste moment. Dat doen ze heel goed.’

Vaste kern

‘We werken natuurlijk met uitzendkrachten, maar toch proberen we altijd een vaste kern te houden, die langere tijd bij ons werken. Het is fijn wanneer mensen weer terugkomen, want ze hebben dan al ervaring en kunnen ook worden ingezet op de wat complexere processen. VDU let daar op, zodat we van de ervaring gebruik kunnen maken.’

Overig referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar wij aan leveren.’

Cees van Doorn - Directeur VDU

Cees van Doorn - Directeur VDU

Download onze brochure

Boordevol met verhalen van onze klanten, informatie over VDU en ons verhaal

Download 'm nu!