Ons verhaal - VDU

Ons verhaal

Kennis uit eigen ervaring

Het begin van VDU

Het begin van VDU

Cees van Doorn startte in het jaar 2000 met het aannemen van arbeidsmigranten, toen hij voor zijn eigen pakstation extra personeel nodig had. Omdat hij als zoon van een fruitteler zag wat deze mensen voor de sector konden betekenen, besloot hij zijn pakstation te verkopen aan Bakker Barendrecht en zich vol te storten op het plaatsen en huisvesten van arbeidsmigranten. Het was de geboorte van VDU.

Het vervolg

Het vervolg

Al snel merkte Cees dat andere bureaus niet altijd even netjes met hun medewerkers omgingen. Als mensenmens besloot hij het goede voorbeeld te geven en juist te laten zien dat goed werkgeverschap en ondernemerschap prima hand in hand kunnen gaan. Door zelf voor goede huisvesting voor werknemers te zorgen, ging het woord in Polen snel rond dat je voor werk bij VDU moest zijn. Ook klanten wisten VDU steeds beter te vinden, waardoor het bedrijf groeide.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Voor ons kan elke dag weer anders zijn

Wij kennen de markt als geen ander. Daarom zijn wij gewend om ons snel aan te passen, wanneer de vraag of het aanbod wijzigt. Gebeurt er iets waardoor er nú extra mensen nodig zijn? Wij regelen het. Ook buiten normale kantooruren.

Wij zijn uw partner
Huisvesting
Huisvesting

Zorg voor het personeel

Uitgeruste werknemers zijn tevreden werknemers. Daarom hechten wij veel waarde aan goede huisvesting van onze flexwerkers. De huizen bieden veel privacy, zijn schoon en veilig en bovendien op korte reisafstand van het werk.

Meer over onze huisvesting
Kennis van zaken
Kennis van zaken

Gepokt en gemazeld in AGF

U las het al in onze historie: onze roots liggen in de fruitteelt. Sinds de start van VDU zijn wij volop werkzaam in deze en vergelijkbare sectoren. Zo zijn we door schade en schande wijzer geworden en kunnen we u van de juiste diensten voorzien.

Sector AGF
De laatste jaren

De laatste jaren

De groei zette door. Mede door de grote kennis van AGF, heeft VDU een grote vaste klantenkring en werken er dagelijks ruim 1000 internationale werknemers via VDU. De flexibele instelling, die voortkomt uit de eigen ervaring in de branche, zorgt voor hoge klanttevredenheid en trouwe klanten. Ook de medewerkers waarderen het goede werkgeverschap en blijven trouw voor de organisatie werken. Klanten profiteren daar van mee, doordat werknemers veel kennis hebben van de sector waarin zij werken.

Onze visie op het werk

Onze visie op het werk

Hoewel onze naam anders doet vermoeden, kun je ons haast geen uitzendbureau noemen. Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar we mee samenwerken. Intensief, op dagelijkse basis. Wij kennen de sectoren waarin zij werken en kennen de uitdagingen. Zo weten we dat flexibiliteit een voorwaarde is om de productie draaiende te houden. Onverwacht opschalen, afschalen of omplanten: het ons vak. Net als het vak van onze klanten.

Onze visie op werknemers

Onze visie op werknemers

Onze werknemers zijn veelal arbeidsmigranten. Harde werkers, die zelf iets komen verdienen, maar vooral veel komen brengen. Zij zorgen dat onze klanten dagelijks kunnen blijven produceren. Daarom zorgen wij goed voor ze. Met een goed salaris, veilige en ruime woningen en zekerheid op werk. We behandelen arbeidsmigranten net als iedere andere collega, omdat we hun waarde zien. Economisch. En als mens.

Ervaar zelf de passie voor ons vak.

Benieuwd hoe wij u dagelijks van de juiste mensen kunnen voorzien? Bel of mail ons en we zijn er!