PT Creations - VDU

PT Creations

P&O bij PT Creations

‘Als je iets vraagt, dan gebeurt het ook echt.’

Trudie TImmermans - P&O bij PT Creations

Bij PT Creations in Wijk en Aalburg worden dagelijks honderden bloembakjes geproduceerd, die vervolgens de hele wereld over gaan. Voor dat werk zijn vele handen nodig, die ervoor zorgen dat de lossen bloemen en planten worden samengevoegd tot een mooie creatie. VDU levert inmiddels al zo’n tien jaar de handen die dit mogelijk maken.

Trudie Timmermans: ‘Ons bedrijf is een 24 uurs bedrijf. Nou ja, bijna dan. Er zijn hier zo’n twintig uur per dag mensen aan de slag, verdeeld in dag en avondshifts. Op drukke momenten zijn dat soms wel 150 mensen tegelijk. Je kunt je voorstellen dat het nogal pittig is om die planning elke dag vol te krijgen. Daarom werken wij met meerdere uitzendbureaus, waarvan VDU er eentje is.’

Altijd bereikbaar

‘Het fijne aan VDU vind ik dat je ze altijd kunt bellen. Ook buiten de normale kantoortijden. Dat is zeker in ons bedrijf erg fijn, omdat onze productie nooit stilstaat. Als er dan een keertje iets is, dan schakelen we snel en wordt het opgelost. Er wordt ook nooit moeilijk gedaan over iets. Als je iets vraag, dan gebeurt het ook echt. Wat je wil hebben, regelen ze. Dat is wel echt de kracht van VDU. Je kan er echt van op aan dat alles wordt geregeld.

Overig referenties

‘We vinden het prettig dat we flexibel kunnen op- en afschalen’

VN Logistics uit Geldermalsen verzorgt de logistiek voor vele bedrijven over de hele wereld. In 2020 breidde het bedrijf fors uit, waardoor extra mankracht nodig was. Eigenaar Geert van der Velden vroeg VDU hierin mee te denken, wat resulteerde in een fijne samenwerking.

- VN Logistics

'Wat VDU typeert is de mentaliteit van “geen woorden, maar daden'

De Groot Fresh Group uit het Gelderse Hedel is al sinds 1930 een toonaangevend internationaal familiebedrijf in groenten en fruit. Naast de locatie in Hedel, zijn zij ook gevestigd in Breda en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2018 werken diverse arbeidskrachten van VDU voor de onderneming.

- De Groot Fresh Group

‘Wij zijn een verlengstuk van de bedrijven waar wij aan leveren.’

Cees van Doorn - Directeur VDU

Cees van Doorn - Directeur VDU

Download onze brochure

Boordevol met verhalen van onze klanten, informatie over VDU en ons verhaal

Download 'm nu!