Met VDU blijft de logistieke ketting intact

Logistiek draait om flexibiliteit en efficiëntie. Maar ook om operationele excellentie. De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Sorteren, inpakken, inladen, vervoeren, verladen, ompakken, uitpakken…elke goederenbeweging van oogst of productie tot levering bij de klant is een schakel in de logistieke ketting. Ondanks de automatisering bestaan veel van die schakels nog steeds uit handen. Maar wel handen van iemand die ook zijn of haar hoofd goed gebruikt.

Efficiënt werken in de logistiek vraag om technische vaardigheden en logisch inzicht. Maar natuurlijk ook om een tomeloze inzet. VDU levert medewerkers die over deze kwaliteiten beschikken. Maar dat niet alleen…wij leveren ze ook precies op het moment dat ze nodig zijn om een ontbrekende schakel in de logistieke ketting te vormen. Bijvoorbeeld omdat een machine uitvalt of u in verband met spoedorders moet improviseren om tijdig aan de klant te kunnen leveren. Wij zijn er.

Daarom VDU

'VDU staat altijd voor je klaar. Ze begrijpen direct welk personeel je nodig en zorgen dat het personeel past in het bedrijf.'
Maarten Honcoop, De Waal Houtbewerking
Wij zijn er. Onze klanten ervaren het.