VDU kent de dynamiek van uw markt. Tal van onvoorspelbare factoren. U hebt er geen invloed op, maar ze zijn wel bepalend voor uw bedrijfsvoering van vandaag en morgen. De acties van retailers bijvoorbeeld. Een hagelbui of een week zon. De oogst van het seizoen. De aanvoer van fruit uit andere landen. Wie in staat is om snel op te schalen of te krimpen, benut de kansen in de markt. Maar wie zorgt voor genoeg mensen in de productie als de pieken even moeilijk voorspelbaar zijn als de dalen? Wie staat u bij met mensen, zonder te denken in contracten? Inderdaad. VDU. Wij zorgen in elk seizoen, elke dag, voor het juiste aantal mensen. Wij zijn VDU, samen met onze uitzendkrachten, en we nemen onze verantwoordelijkheid met veel plezier. VDU. We zijn er.

Bloemen en planten

De bloemen- en plantensector is een creatieve wereld.

Lees verder… 

AGF

AGF staat simpelweg voor aardappels, groente en fruit. Maar achter deze eenvoudige afkorting gaat een dynamische en complexe wereld schuil. Namelijk de wereld van onze voeding.

Lees verder… 

Fabrieksbakkers

Industriële banketbakkers vragen om zorgvuldigheid én snelheid.

Lees verder… 

Logistiek

Logistiek draait om flexibiliteit en efficiëntie. Maar ook om operationele excellentie. De ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Lees verder… 

Productie

Wij leveren flexibele arbeidskrachten aan de lopende band. In de productie mag u dit letterlijk opvatten.

Lees verder…