Wij leveren ook wanneer het spannend wordt

VDU onderscheidt zich door juist in het segment van lichte, eenvoudige werkzaamheden voor kwaliteit te gaan. Wij staan garant voor betrouwbare en flexibele arbeidskrachten. Bovendien bouwen wij aan de relatie tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Hiermee nemen de betrouwbaarheid, de flexibiliteit én de vakkennis van onze medewerkers alleen maar toe.

Onze opdrachtgevers nemen een uitzendkracht van VDU na verloop van tijd soms in vaste dienst. Iets waar wij ruiterlijk aan meewerken, want VDU helpt. Altijd. Ook wanneer het spannend wordt.

Communiceren in de driehoek

De relatie tussen opdrachtgever, VDU en uitzendkracht is een driehoek. Alle drie spelers hebben nauw contact met elkaar. Dit werkt alleen omdat zij elkaar kennen en vertrouwen. Om dat vertrouwen op te bouwen, sturen wij indien nodig ook een meewerkend voorman met onze uitzendkrachten mee. Deze zorgt ervoor dat nieuwe uitzendkrachten goed in uw bedrijf worden ingewerkt.

Opschalen en afschalen

Het op- en afschalen van uitzendcapaciteit is onze core business. Zelfs wanneer u pas aan het eind van de dag weet dat u de volgende dag meer mensen nodig heeft, kunt u via ons snel opschalen. Indien nodig gaan we even thuis bij onze medewerkers langs om nieuwe werktijden door te geven.

Heeft u de rest van de dag geen werk voor onze mensen, omdat een machine is uitgevallen of het werk eerder klaar is dan verwacht? Onze mensen gaan dan gewoon naar huis of naar een andere opdrachtgever. Wij schalen indien gewenst direct af.

Door onze ‘hands-on’ werkwijze kunnen wij garanderen dat er de volgende dag ook echt twaalf mensen bij u op de stoep staan, wanneer u er twaalf nodig heeft. En geen elf of dertien.