VDU stelt klant én medewerker centraal

De juiste arbeidscapaciteit op het juiste moment en op de juiste plek. Met deze missie weten we onze opdrachtgevers lang en structureel aan ons te binden. Het lukt ons om de klant centraal te stellen, omdat wij goed voor onze medewerkers zorgen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Indien nodig gaan we hierin verder dan de wet- en regelgeving voorschrijft.

Mensen gaan vóór regels

VDU stelt niet de regels voorop, maar de mens. Uiteraard doen wij ons best om keurig aan de wet- en regelgeving op het gebied van flexibele arbeid te voldoen. VDU gaat hierbij niet voor het minimum, maar voor het optimum. Namelijk een optimale relatie met klant én medewerker. Daarom doen we soms meer voor klanten en medewerkers dan wettelijk is vastgelegd. En dat is wel zo menselijk.

Vriendelijk en flexibel

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze Poolse medewerkers. Daarom helpen wij hen om zich hier in Nederland en in uw bedrijf zo snel en goed mogelijk thuis te voelen. Als opdrachtgever plukt u hier de vruchten van. De ’Polen’ van VDU vallen op door hun inzet, vriendelijkheid en flexibiliteit.

Werken én wonen

Om elke dag fit en gezond op het werk te komen, heeft elke medewerker goede huisvesting nodig. Daarom laten wij de huisvesting van onze Poolse medewerkers niet aan de markt over, maar regelen wij die zelf. Onze huisvesting is gecertificeerd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Dat betekent dat onze woningen voldoen aan de wettelijke huisvestingsnormen voor arbeidsmigranten. Ook renoveren wij onze woningen en vervangen we de inrichting daarvan regelmatig.

Toezicht en begeleiding

In het begin hebben arbeidsmigranten soms toezicht nodig. We vinden het belangrijk dat ze zichzelf goed verzorgen en hun woning netjes houden. Daarom komen we wekelijks bij hun thuis op bezoek. We controleren dan of men zich aan de huisregels van VDU houdt. Indien nodig zorgen we voor begeleiding om ongewenst gedrag in de goede richting om te buigen. Onhygiënische, ongezonde of onveilige situaties pakken wij echter direct aan. Hierbij sparen wij kosten noch moeite.