VDU factureert alleen de werkelijk gemaakte uren

Het lijkt vanzelfsprekend: een uitzendbureau dat alleen uren factureert die daadwerkelijk zijn gemaakt. In de praktijk lukt dit alleen wanneer de urenregistratie volledig betrouwbaar is.

VDU werkt daarom met TimeMasters. Dit slimme en efficiƫnte urenregistratiesysteem maakt gebruik van vingerprinttechnologie. Dit systeem maakt pasjes overbodig en frauderen onmogelijk.

Hoe werkt TimeMasters?

TimeMasters werkt simpel en doeltreffend. Wij installeren bij u op locatie een vingerprintscanner. Deze scanner is gekoppeld aan de centrale administratie van VDU, waaronder ons systeem voor urenregistratie- en facturatie. Onze medewerkers weten dat ze zich via de scanner bij u moeten aanmelden en afmelden, ook in de pauzes. Met behulp van hun vingerprints kunnen we de uren veel efficiƫnter en effectiever verwerken.

Wij sturen u dagelijks per e-mail een overzicht van de uren die onze medewerkers bij u gemaakt hebben. Dankzij TimeMasters. Dit systeem helpt ons ook om alleen daadwerkelijk gemaakte uren te factureren. Fraude met vingerprinttechnologie is nagenoeg uitgesloten.