Aantoonbare kwaliteit en betrouwbaarheid

In de flexibele arbeidsmarkt betekent kwaliteit de juiste man of vrouw op de juiste plek. VDU slaagt erin om altijd voldoende vakkundige mensen op tijd te leveren. Wij kunnen deze kwaliteit waarmaken omdat we betrokken zijn, volgens de regels werken en goed voor ons personeel zorgen.

We zijn écht betrokken

VDU is een betrokken uitzendbureau. Die betrokkenheid hebben we te danken aan onze kleinschaligheid. Hierdoor houden we de lijntjes met klanten en medewerkers kort en overzichtelijk. U ontmoet bij ons een klein, flexibel team. Op z’n Betuws. Ondernemend en gedreven. Geen poespas, gewoon aanpakken.

Wij werken volgens de regels

Wij vinden dat onze Poolse medewerkers recht hebben op goede arbeidsvoorwaarden en deugdelijke huisvesting. Daarom houden wij ons aan de regels. Wij kunnen onze kwaliteit en betrouwbaarheid ook aantonen:
– VDU is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen (NBBU)
– VDU regelt de rechtspositie en beloning conform de CAO van de NBBU. Dit betekent dat wij altijd voldoen aan de bij u geldende CAO, zoals bij de betaling van toeslag- en overuren.
– VDU is gecertificeerd door Stichting FlexKeur
– VDU is gecertificeerd conform de NEN-4400-1 (specifieke norm voor uitzendorganisaties).

Wij zorgen goed voor ons personeel

We behandelen ons personeel zoals we zelf ook behandeld willen worden. Daarom zorgen we voor goede huisvesting in o.a. Maasdriel en Tiel. Wij begeleiden onze medewerkers daar ook in het naleven van de huisregels. Het resultaat mag er zijn: betrokken en gemotiveerde mensen die in hun woon- en werkomgeving hun beste beentje voorzetten. Dat het merendeel van ons personeel al jaren bij VDU werkt, zegt genoeg. Werkplezier maak je samen!