Wel de lusten, niet de lasten

Als ondernemer bent u gespecialiseerd in risico’s die samenhangen met uw markt en product. Die risico’s horen bij uw ondernemerschap. Maar waarom risico’s nemen die u niet kent en die niet nodig zijn? Zoals de arbeidsrechtelijke risico’s van het werkgeverschap? VDU Payrolling kan deze risico’s van u overnemen. U heeft dan wel de lusten, maar niet de lasten van het werkgeverschap.

Wat is een payrollconstructie?

Bij een payrollconstructie neemt het payrollbedrijf uw personeel op papier in dienst. De payroller wordt hiermee de juridische werkgever van uw medewerkers.

Een bureau dat alleen uw salarisadministratie doet, is dus geen payroller. VDU is wel een echte payroller. Wij bieden u alle diensten die bij deze rol horen.

Dit nemen we van u over:

Als payroller nemen we deze administratieve handelingen van u over:
– verzorgen van arbeidsovereenkomsten
– loondoorbetalingen
– verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
– jaaropgaven
– ontslagprocedures
– salarisadministratie
– loonstroken
– verwerking van CAO- en wetswijzigingen
– begeleiding bij ziekte en re-integratie.

Wat moet u als werkgever nog zelf blijven doen?

U bepaalt zelf nog steeds welke werknemers u aanneemt, wat zij gaan verdienen en hoe u hen in hun persoonlijke ontwikkeling wil begeleiden. Op de werkvloer verandert er dus niets. Met VDU Payrolling bent u van veel administratieve rompslomp en risico’s af, maar behoudt u in het personeelsbeleid uw vrijheid als ondernemer. Wel de lusten, niet de lasten.