VDU Payrolling: de specialist in flexibele arbeid

Als werkgever van flexibele arbeidskrachten loopt u grote arbeidsrechtelijke risico’s. De wet- en regelgeving rond tijdelijke arbeid is uiterst complex en wijzigt voortdurend. Voor u als ondernemer is het bijna onmogelijk om alle veranderingen bij te houden en op tijd in uw bedrijfsvoering te verwerken. De overheid verwacht dit echter wel van u. Gelukkig is er VDU Payrolling. De flexwet kent geen geheimen voor ons. Hierdoor zijn wij uw ideale partner in flexibele arbeid. Ontzorgen is onze kracht.

Uitzenden of payrollen?

Wij kunnen flexwerkers via onze uitzendorganisatie aan u uitlenen, maar ook via ons payrollbedrijf voor u in dienst nemen. Het enige verschil met uitzenden is dat wij bij payrollen het werven, selecteren en inplannen van medewerkers aan u overlaten. Bij payrollen nemen we het juridisch werkgeverschap van u over, maar laten we het praktisch werkgeverschap bij u als ondernemer.

Wij kennen uw branche én de regels

Bij VDU komen juridische kennis van flexibele arbeid en branchekennis bij elkaar. Wij weten precies welke tijdelijke arbeidskrachten uw sector nodig heeft. Maar ook welke administratieve handelingen er nodig zijn om arbeidsovereenkomsten, salarissen en andere arbeidsvoorwaarden aan de wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde CAO te voldoen. Uw werknemers zijn zowel juridisch als sociaal bij ons in goede handen. Zodat u zich volledig op uw ondernemerschap kunt richten.

Specifieke voordelen van VDU Payrolling

Behalve dat wij uw juridisch werkgeverschap overnemen, heeft VDU Payrolling de volgende specifieke voordelen:
– een flexibele personeelsinzet
– lagere personeelskosten
– een transparante kostprijs
– uitstekende arbeidsvoorwaarden
– geen salaris- en personeelsadministratie
– een deskundige helpdesk.